Kabaču laiks !

Mūsu ledusskapis ir burtiski pārstūķēts ar neskaitāmiem kabačiem. Tad nu cenšamies tos dažādi pagatavot - kabači taču ir tik garšīgi, un to neskaitāmās variācijas ir vienkārši neiedomājamas. Šodien - vienkāršs un ātrs ēdiens.

Pildīti kabači.

Sastāvdaļas:
1 kabacis
250 g vistas maltā gaļa
1 neliels sīpols
1 ola
siers

Pagatavošana.
1. Sagriež kabaci apmēram 4 cm biezās šķēlēs (vai kā pašam patīk). Katru šķēli iztīra no sēklām.
2. Tikmēr uz pannas nedaudz apcep malto gaļu ar sīpoliem, sāli, pipariem.
3. Kabaču šķēles kārto uz folija, pilda ar malto gaļu.
4. Atsevišķi sakuļ olu, un nedaudz ielej katrā kabača šķēlē, lai viss kārtīgi sacepas kopā un neizjūk.
5. Cep cepeškrāsnī 180°C, kamēr kabacis ir pietiekami mīksts, bet nav izšķīdis. Pārber ar rīvētu sieru un ieliek cepties vēl mazliet, kamēr siers izkusis.



Komentāri

  1. Izskatās un izklausās kārdinoši priekš kabaču mīļotājiem!!

    AtbildētDzēst
  2. Šī recepte pat man izklausās vienkārši un sastāvdaļas visas ir, tikai citāda maltā gaļa...mēģināsim. Paldies par iedvesmu un ideju!

    AtbildētDzēst

Ierakstīt komentāru

Šī emuāra populārākās ziņas

Sulīgā banānmaize

Ābolu - biezpiena drumstalkūka

Siera kūka