Sulīgā banānmaize
Internetā un recepšu grāmatās šobrīd atrodamas neskaitāmas banānmaizes receptes, katram sava versija un variācija. Kopš es pirmo reizi izmēģināju šo recepti, mani labākās banānmaizes recepšu meklējumi apstājās. Šī ir tik mīksta, sulīga un tieši tik garšīga, kā vajag ! Sastāvdaļas: Banānu biezenis (no 3 vidēja izmēra banāniem) 1 banāns dekorēšanai 50g brūnais cukurs 50g baltais cukurs 100g kausēts sviests 2 lielas olas 120g skābais krējums (var izmantot arī bezpiedevu jogurtu, kefīru, paniņas) 180g milti 1/2 tējk. cepamais pulveris 1/2 tējk. soda sāls 100g tumšā sokolāde, sagriezta gabaliņos Pagatavošana: Uzsilda krāsni 180 ° C , kamēr gatavo mīklu, Bļodā sajauc miltus, cepamo pulveri, sodu, sāli, Atsevišķā bļodā sajauc kausētu sviestu, cukuru un banānu biezeni. Pievieno olas, skābo krējumu vai jogurtu, Iesijā miltu maisījumu pie pārējās sastāvdaļām, pievieno sagrieztu šokolādi. Ielej mīklu cepamformā, augšpusē uzliek 1 banānu, kas pārgriezts gareniski uz pusēm un...
Komentāri
Ierakstīt komentāru